Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόρενς σε ρόλο Ζέλντα Φιτζέραλντ;

Η Τζένιφερ Λόρενς σε ρόλο Ζέλντα Φιτζέραλντ;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική συνεργασία που «μυρίζει» Όσκαρ βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter. Η Τζένιφερ Λόρενς αναμένεται να ερμηνεύσει την Ζέλντα Φιτζέραλντ, σύζυγο του συγγραφέα του «Υπέροχου Γκάτσμπι», Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ. Την ταινία αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Ρον Χάουαρντ.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική συνεργασία που «μυρίζει» Όσκαρ βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter.

Η Τζένιφερ Λόρενς αναμένεται να ερμηνεύσει την Ζέλντα Φιτζέραλντ, σύζυγο του συγγραφέα του «Υπέροχου Γκάτσμπι», Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ.

Πληροφορίες του The Hollywood Reporter αναφέρουν ότι η ταινία (με προσωρινό τίτλο Zelda) βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ (Inferno), ο οποίος αναμένεται και να σκηνοθετήσει την ταινία.

Σχεδόν μυθιστορηματική φιγούρα, η Ζέλντα υπήρξε μούσα του συζύγου της, ενώ η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης. Ο Φιτζέραλντ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ η Ζέλντα υπέστη νευρικούς κλονισμού, διαγνώσθηκε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πέρασε τη ζωή της μπαινοβγαίνοντας σε ψυχιατρικές κλινικές.

Δεν είναι γνωστό σε ποια περίοδο της ζωής της Ζέλντα θα επικεντρώνεται η ταινία. Το σενάριο είναι της Έμμα Φροστ και στο επίκεντρο της ταινίας θα βρίσκεται το ερώτημα: «Μπορεί να υπάρξει έρωτας ανάμεσα σε δημιουργικά ίσους ανθρώπους;»

Το σενάριο αντλεί έμπνευση από τη βιογραφία Zelda της Νάνσι Μίλφορντ.

Παραγωγός είναι η Άλισον Σίρμουρ, πρώην στέλεχος της Lionsgate, του στούντιο που έκανε την Λόρενς διάσημη μέσα από τις ταινίες των «Αγώνων Πείνας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024