Το ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατέκτησε η 5μελής ομάδα Infinite Racing των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης που υποστήριξε η Mercedes-Benz στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «F1 in Schools» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Austin του Τέξας με δύο ελληνικές συμμετοχές οι οποίες έφτασαν μάλιστα ως τον τελικό.

Για την ακρίβεια στον τελικό «knock-out» διαγωνισμό, η Infinite Racing διαγωνίστηκε με τη δεύτερη ελληνική ομάδα που προέκυψε από τη συνεργασία των ομάδων του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης και της Σχολής Μωραϊτη, οι επιδόσεις της οποίας και η ισχυρή παρουσία της έκανε τον τελικό της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης ελληνική υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά την πρωταθλήτρια ομάδα Infinite Racing, αξίζει να σημειωθεί ότι απέσπασε δύο ακόμα διακρίσεις, το «Pressure Challenge Award» και το «Team Website Award» ενώ το μονοθέσιο της κατάφερε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας.

Με αφορμή την νίκη η Mercedes-Benz ως υπερήφανος χορηγός της ομάδας Infinite Racing, απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη της ομάδας, Χάρη, Αγγελική, Κυριάκο, Στέλιο και Βασιλεία με την ευχή οι επιτυχίες να μην σταματούν ποτέ για τις ελληνικές ομάδες όπου και σε όποιο επίπεδο και αν αγωνίζονται.

auto.in.gr