Το προβάδισμα των 33 βαθμών που απολαμβάνει ο N. Rosberg τέσσερις αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος δεν μετριάζει τη “δίψα” του Γερμανού πιλότου της Mercedes AMG Petronas για νίκες.

Παρά το γεγονός ότι ο N. Rosberg μπορεί να κατακτήσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του τερματίζοντας δεύτερος στα τέσσερα Grand Prix που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει τη νίκη στο Austin.

«Όπως έχω δηλώσει ξανά θα κυνηγήσω τη νίκη αυτό το σαββατοκύριακο, έτσι έχει η κατάσταση, δεν πρόκειται να προσπαθήσω για τη δεύτερη θέση ή για κάτι παρόμοιο», ξεκαθάρισε ο Γερμανός αποκαλύπτοντας πως αν τελικά βρεθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα πίσω από τον L. Hamilton θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για τη νίκη μέχρι να πέσει η καρό σημαία.

Μάλιστα, θέλησε να υποβαθμίσει την παράδοση που διαθέτει ο Βρετανός στο Austin, δηλώνοντας πως με το συγκεκριμένο μονοθέσιο μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε πίστα.

Κλείνοντας, ο N. Rosberg άφησε να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο απώλειας του φετινού τίτλου δεν περνά από το μυαλό του, καθώς οποιαδήποτε αρνητική σκέψη δεν πρόκειται να τον βοηθήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

auto.in.gr