Υπερ του L. Hamilton επιχειρηματολόγησε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas, ξεκαθαρίζοντας πως η γερμανική ομάδα δεν σκοπεύει να «φιμώσει» τον Βρετανό ώστε να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Να θυμίσουμε πως ο L. Hamilton είχε υπονοήσει σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του GP Mαλαισίας πως τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζει φέτος με το μονοθέσιό του δεν μπορούν να αποδοθούν στην τύχη.

«Κάθε παρατήρηση, κάθε απάντηση επιτρέπεται μετά από μια τόσο απογοητευτική εξέλιξη. Αν οδηγείς τον αγώνα, αν πρόκειται να βρεθείς και πάλι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ο κινητήρας εκρήγνυται και βρίσκεται με ένα μικρόφωνο στο πρόσωπο…»

«Είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει. Πρόκειται για συναισθήματα και είναι απολύτως κατανοητό. Κάθε ένας από εμάς θα είχε εκφράσει την απογοήτευσή του με έναν διαφορετικό τρόπο», δήλωσε ο T. Wolff δικαιολογώντας απόλυτα τον L. Hamilton, ο οποίος εγκατέλειψε εξαιτίας μηχανικής βλάβης το GP Μαλαισίας 13 γύρους πριν το τέλος του και όντας στην πρώτη θέση.

auto.in.gr