Την ύστατη στιγμή όπως όλα δείχνουν θα παρθεί η απόφαση της παραμονής του K. Magnussen στη Renault, με τη γαλλική φίρμα να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης τόσο του Δανού όσο και του J. Palmer.

Μάλιστα, μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε Perez και Force India, οι επιλογές της Renault περιορίζονται γεγονός που καθιστά περισσότερο πιθανή την παραμονή τόσο του K. Magnussen όσο και του J. Palmer στις τάξεις της γαλλικής φίρμας.

«Είναι ξεκάθαρο πως θέλω να παραμείνω εδώ. Είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Γνωρίζω λίγο ως πολύ πως έχει η κατάσταση. Τους έδωσα τον απαραίτητο χρόνο ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη. Ήθελα να τους δείξω πως είμαι διατεθειμένος να περιμένω. Τους έδωσα δύο εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα θα υπάρξει μια απόφαση».

«Κατανοώ την κατάσταση. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα πάει πολύ μακριά και ελπίζω πως θα μπορέσω να συνεχίσω μαζί τους για αρκετό καιρό», δήλωσε ο K. Magnussen σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα της Renault, αναγνωρίζοντας πως η «εμπορική» του αξία είναι χαμηλότερη σε σχέση με άλλους οδηγούς που υποστηρίζονται από ισχυρότερους χορηγούς και ελπίζοντας πως η γαλλική ομάδα θα επιλέξει βάσει του ταλέντου και όχι των χρημάτων που ακολουθούν έναν οδηγό.

auto.in.gr