Όταν ο σκηνοθέτης Μπράντον Λη έστειλε το drone αεροσκάφος του να πετάξει πάνω από το Χονγκ Κονγκ για μερικές λήψεις της πόλης κατά το ηλιοβασίλεμα, αιχμαλώτισε κάτι ακόμα πιο ρομαντικό. Μια νύφη και έναν γαμπρό ξαπλωμένους σε ταράτσα με γρασίδι, στην πιο απίστευτη πόζα. Όμως η ταυτότητα του νιόπαντρου ζευγαριού είναι άγνωστη στον Λη και έτσι βρίσκεται στο κυνήγι ανακάλυψης της.

Η φωτογραφία που θα ενθουσίαζε το κάθε ζευγάρι ήταν μια ευτυχής συγκυρία για τον φωτογράφο, ο οποίος δήλωσε στο BBC, «Προσπαθούσα να τραβήξω μια καλή λήψη του ηλιοβασιλέματος, αλλά το drone τελείωνε και έτσι το έβαλα να επιστρέψει αλλά στη διαδρομή συνέχισε να κινηματογραφεί. Δεν είχα προσέξει κάτι ενδιαφέρον, μέχρι που έβαλα το βίντεο για μοντάζ και είδα το γρασίδι στην ταράτσα με τους νεόνυμφους ξαπλωμένους εκεί». Ο Λη δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook με την ελπίδα ότι κάποιος θα τους γνωρίζει, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

Η φωτογραφία αυτή είναι τόσο τέλεια που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι το στιγμιότυπο δεν ήταν τυχαίο. «Πολλοί πιστεύουν ότι το σκηνοθέτησα», δήλωσε ο Λη. «Είμαι σκηνοθέτης και όχι φωτογράφος γάμου. Έτσι δεν έχω κίνητρο να κάνω κάτι τέτοιο. Ήταν πραγματικά θέμα τύχης».

  

gamos.gr