Πιλότος της Force India θα παραμείνει και το 2017 ο S. Perez, γυρνώντας την πλάτη ακόμα και σε πρωτοκλασάτες ομάδες που σύμφωνα με πληροφορίες εξέταζαν την περίπτωση του Μεξικανού.

Άλλωστε το ενδεχόμενο παραμονής του S. Perez στη Force India είχε συνδεθεί με την παρουσία χορηγών που θα κάλυπταν το συμβόλαιο του Μεξικανού.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας και τη μονοετή επέκταση συμβολαίου, ο S. Perez πρόκειται να συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στην ίδια ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτή την ομάδα και έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για το μέλλον. Έχω δει την πρόοδο που έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια και είμαι σίγουρος πως έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

«Η ομάδα με γνωρίζει καλά και είναι σημαντικό να έχουμε μια σταθερότητα ειδικά την επόμενη σεζόν στην οποία αναμένονται μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς».

«Ανυπομονώ για τους αγώνες που ακολουθούν και για τις προκλήσεις που μας περιμένουν όλους την επόμενη σεζόν».

«Ευχαριστώ όλη την ομάδα που πίστεψε σε εμένα και θα κάνω το καλύτερο για να τους ξεπληρώσω την πίστη τους σε εμένα με βαθμούς, podium και νίκες».

«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μεξικανούς συνεργάτες, και ειδικότερα της Telmex και Telcel, που με υποστηρίζουν από την εποχή που ήμουν μικρό παιδί. Εξακολουθούν να παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στο ταξίδι μου στη Formula 1», δήλωσε ο S. Perez ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση του GP Μαλαισίας, επιτρέποντας στη Force India να προσπεράσει στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών τη Williams.

auto.in.gr