Πρώην μοντέλο και από μικρή στα μονοπάτια της μόδας, έμπειρη πια και στο τηλεοπτικό κομμάτι, η Βίκυ Καγιά παρουσιάζει την καινούρια σεζόν ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Το «Shopping Star», το νέο παιχνίδι μόδας, που έρχεται στο Star τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 15:00, απευθύνεται σε όσες αγαπούν τη μόδα και πιστεύουν στο γούστο τους. Κάθε εβδομάδα μια νικήτρια θα κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες, αγορές 400 ευρώ!

Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού Βίκυ Καγιά θα παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζο- μένων και θα τις βαθμολογεί, ενώ παράλληλα θα δίνει συμβουλές στις 5 διαγωνιζόμενες και στις τηλεθεάτριες. Καθημερινά θα μοιράζεται μικρά μυστικά για τα ρούχα, τα υφάσματα, το πώς συνδυάζονται, τι ταιριάζει στο σωματότυπο της κάθε μιας, για τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, συμβουλές για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες για να διαγωνιστούν. Οι 5 διαγωνιζόμενες, που δεν θα έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, εκτός από «ανταγωνίστριες θα έχουν καθεμιά και τον ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες.

Οι κανόνες είναι απλοί: Έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και κόστος προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες αλλά και από τη Βίκυ Καγιά!

Το θέμα καθώς και η 5άδα των γυναικών, που θα διαγωνίζονται, θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Οι διαγωνιζόμενες πρέπει με το συγκεκριμένο ποσό να αγοράσουν, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, να χτενιστούν και να μακιγιαριστούν πάντα βάσει του προσωπικού τους γούστου.

Ο περιορισμός των 4 ωρών είναι μια μεγάλη πρόκληση και ο χρόνος για την καθεμιά αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή, που πατάει το πόδι της στο πρώτο κατάστημα. Η κάμερα ακολουθεί τις επισκέψεις της κάθε διαγωνιζόμενης στα καταστήματα και καταγράφει τις επιλογές και τις αντιδράσεις της.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της η κάθε παίκτρια θα παρουσιάζει ως «μοντέλο» πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της.
Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν κρυφά τη βαθμολογία τους από το 2 έως το 10, το ίδιο φυσικά και η παρουσιάστρια κι έτσι θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας, που κερδίζει 1000 ευρώ μετρητά!

Το παιχνίδι προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε: Γαλλία, Γερμανία, Κροατία, Αλβανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ρουμανία, Τουρκία.

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Αρχισυνταξία: Πάττυ Ξυράφη
Εκτέλεση Παραγωγής: Noir Productions

entertainment.in.gr