Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Sully: νέο trailer για την ταινία του Κλιντ Ίστγουντ

Sully: νέο trailer για την ταινία του Κλιντ Ίστγουντ

Μετά την εμπορική επιτυχία της ταινίας «Ελεύθερος Σκοπευτής, ο πολυβραβευμένος Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός. Η ταινία διηγείται τη δραματική ιστορία της ζωής του πιλότου Τσέσλι Σάλι Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το χωρίς […]

Μετά την εμπορική επιτυχία της ταινίας «Ελεύθερος Σκοπευτής, ο πολυβραβευμένος Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός.

Η ταινία διηγείται τη δραματική ιστορία της ζωής του πιλότου Τσέσλι Σάλι Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το χωρίς κινητήρες αεροσκάφος που πιλόταρε στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Τοντ Κομαρνίκι και είναι βασισμένο στο βιβλίο, Highest Duty: My Search for What Really Matters, των Σάλενμπέργκερ και Τζέφρι Ζόσλοου.

Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του αεροσκάφους στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μας διηγηθεί τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχήσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τομ Χανκς και δίπλα του την τρις υποψήφια για Όσκαρ, Λόρα Λίνεϊ, τη δύο φορές βραβευμένη με Έμμυ Β’ Γυναικείου Ρόλου για Δραματική Σειρά, Άννα Γκαν («Breaking Bad») και τον Άαρον Έκχαρτ.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024