Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 tips & tricks που κανείς δεν έχει πει στη μέλλουσα νύφη

5 tips & tricks που κανείς δεν έχει πει στη μέλλουσα νύφη

...

Φίλοι και συγγενείς σίγουρα σε συμβουλεύουν για τη διαδικασία του γάμου, αλλά υπάρχουν μερικά tips που συνήθως ξεχνούν να σου πουν ή απλά δεν τα γνωρίζουν.

1. Το νυφικό ζεσταίνει
Εκτός κι αν η γραμμή του νυφικού είναι sleath και το ύφασμά του αέρινο, θα αισθανθείς τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμη χειρότερα αν φοράς κορσέ ή κάποιο shapper. Ταφτάς, μετάξι, δαντέλα, χάντρες, κεντήματα και κρύσταλλα Swarovski συμβάλλουν στη γοητεία ενός φορέματος αλλά δυστυχώς και στην θερμότητα του σώματος. Θα παρατηρήσεις πώς στα νυφικά σαλόνια η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα δροσερή για να γίνονται οι πρόβες πιο ευχάριστα. Εκτός λοιπόν κι αν επιλέξεις μίνι νυφικό, να είσαι προετοιμασμένη. Ένα εκπληκτικό τρικ που κάνει τη διαφορά, είναι πριν φορέσεις το νυφικό να καλύψεις το εσωτερικό των μηρών σου με ένα ελαφρύ στρώμα πούδρας για μωρά. Έτσι θα αποφύγεις τους ερεθισμούς του δέρματος αλλά ακόμη καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσεις αντιιδρωτικό στικ στην ίδια περιοχή. Και στις δύο περιπτώσεις καλύτερα είναι να τις εφαρμόσεις πριν φορέσεις το νυφικό.

2. Για να μην πεις «καταραμένο διπλοσάγονο»
Πολλές νύφες (και γαμπροί) ανησυχούν ότι θα έχουν διπλοσάγονο στις φωτογραφίες του γάμου τους. Αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με την κατάλληλη στάση, με μια τεχνική που εμπνεύστηκε η βιομηχανία της μόδας με την Τyra Banks να την ονομάζει «η χελώνα». Ακολούθησε τα βήματα στο παρακάτω βίντεο και θα έχεις τον πιο κομψό λαιμό.



3. Ενυδάτωση απ’ το πρωί
Μην περιμένεις να διψάσεις για να πιεις νερό την ημέρα του γάμου, απ’ το φόβο μη χρειαστείς τουαλέτα, γιατί θα αφυδατωθείς. Αν ενυδατώνεσαι απότο πρωί με λογικές ποσότητες νερού, να είσαι σίγουρη πώς προτού έρθει η στιγμή να βάλεις το φόρεμά σου θα έχεις ήδη πάει στην τουαλέτα αρκετές φορές και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για αργότερα.

4. Η βιντεοσκόπηση που αλλάζει τα δεδομένα
Φόρεσες ένα νυφικό αλλά δεν βλέπεις το πίσω μέρος όσο καλά θα ήθελες; Tο τηλέφωνό σου θα αποδείξει αν έχεις βρει το ιδανικό. Η μαμά, ή αδερφή ή μια φίλη, που βρίσκονται μαζί σου στο κατάστημα, θα κάνουν τις λήψεις με την κάμερα του κινητού όσο εσύ περπατάς φορώντας το.

5. Σωτήρια κιμωλία
Στο νυφικό σου τσαντάκι πρόσθεσε μια κιμωλία. Θα σώσει το φόρεμά σου σε περίπτωση ατυχήματος από κάποιο λεκέ όπως το κραγιόν. Αχρείαστη να’ ναι αλλά καλό είναι να ξέρεις τι να κάνεις. Αφού σκουπίσεις καλά το σημείο, περνάς επάνω του κιμωλία και σου υποσχόμαστε πώς τουλάχιστον στις φωτογραφίες δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα.

gamos.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024