Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο τρίτος κύκλος «Sherlock» προβάλλεται στην ΕΡΤ1

Ο τρίτος κύκλος «Sherlock» προβάλλεται στην ΕΡΤ1

Από την Τρίτη 23 έως και την Πέμπτη 25 Αυγούστου, προβάλλονται στην ΕΡΤ1 τα 3 επεισόδια που αποτελούν τον τρίτο κύκλο της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Sherlock». Ο κύκλος αυτός, παραγωγής BBC 2014, ακολουθεί τον Σέρλοκ Χολμς –τον εκπληκτικό στο ρόλο αυτό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, και τον Δρ. Τζον Γουάτσον, να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις. Η σκηνοθεσία […]

Από την Τρίτη 23 έως και την Πέμπτη 25 Αυγούστου, προβάλλονται στην ΕΡΤ1 τα 3 επεισόδια που αποτελούν τον τρίτο κύκλο της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Sherlock».

Ο κύκλος αυτός, παραγωγής BBC 2014, ακολουθεί τον Σέρλοκ Χολμς –τον εκπληκτικό στο ρόλο αυτό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, και τον Δρ. Τζον Γουάτσον, να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Η σκηνοθεσία ανήκει στους Τζέρεμι Λόβερινγκ, Κολμ ΜακΚάρθι και Νικ Χάραν.

Εκτός από τον Κάμπερμπατς που ηγείται του καστ, πρωταγωνιστούν επίσης οι οι Μάρτιν Φρίμαν -στο ρόλο του Δρ. Τζον Γουάτσον- Μαρκ Γκάτις, Ούνα Σταμπς, Ρούπερτ Γκρέιβς, Άντριου Σκοτ και Λουίζ Μπρίλι.

Τη σειρά υπογράφουν δύο από τους κορυφαίους και πιο παραγωγικούς δημιουργούς της αγγλικής τηλεόρασης, οι Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις, οι οποίοι μεταφέρουν τις ιστορίες του Sherlock στο Λονδίνο του σήμερα και στην εποχή των social media.

Η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, με τον πρώτο κύκλο να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στη Βρετανική Βουλή και το δεύτερο, να παρακολουθείται από 10 και πλέον εκατομμύρια θεατές στη Μ. Βρετανία. Έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές σε Ευρώπη και Αμερική για το ευφυές σενάριο και τους διαλόγους, τη δυναμική σκηνοθεσία και το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, ενώ έχει τιμηθεί με περισσότερα από 50 διεθνή βραβεία και πολυάριθμες υποψηφιότητες σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως τα EMMY, τα BAFTA και οι Χρυσές Σφαίρες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα τρία επεισόδια του τρίτου κύκλου.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, στις 22:20
Επεισόδιο 1ο: «Η άδεια νεκροφόρα»

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Λόβερινγκ
Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάρτιν Φρίμαν, Μαρκ Γκάτις, Ρούπερτ Γκρέιβς, Άντριου Σκοτ, Ούνα Σταμπς, Λουίζ Μπρίλι.

Υπόθεση: Δύο χρόνια μετά το σκηνοθετημένο «θάνατο» του Σέρλοκ Χολμς, ο Δρ. Τζον Γουάτσον συνεχίζει τη ζωή του. Καθώς όμως το Λονδίνο απειλείται με τρομοκρατικές επιθέσεις, ο Σέρλοκ καλείται να «αναστηθεί». Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, ανακαλύπτει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς τα ίδια όπως τα έχει αφήσει. Πολλά έχουν αλλάξει.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, στις 22:20
Επεισόδιο 2ο: «Το σήμα των τριών»

Σκηνοθεσία: Κολμ ΜακΚάρθι
Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάρτιν Φρίμαν, Μαρκ Γκάτις, Ρούπερτ Γκρέιβς, Ούνα Σταμπς, Λουίζ Μπρίλι, Αμάντα Άμπινγκτον, Λάρα Πούλβερ.

Υπόθεση: Ο Σέρλοκ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς καλείται να γράψει και να εκφωνήσει τον λόγο του ως κουμπάρος, στο γάμο του Τζον και της Μέρι! Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Θανάσιμος κίνδυνος ελλοχεύει και κάποιος δεν θα τα καταφέρει να είναι παρών στον πρώτο χορό του ευτυχούς ζεύγους. Ο Σέρλοκ καλείται να ευχαριστήσει την παράνυμφο, να εξιχνιάσει το μυστήριο και να πιάσει τον δολοφόνο!
Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, στις 22:20


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, στις 22:20
Επεισόδιο 3ο: «Η τελευταία υπόκλιση»

Σκηνοθεσία: Νικ Χάραν
Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μαρκ Γκάτις, Ρούπερτ Γκρέιβς, Λαρς Μίκελσεν, Ούνα Σταμπς, Άντριου Σκοτ, Λουίζ Μπρίλι, Αμάντα Άμπινγκτον, Τομ Μπρουκ, Λίντσεϊ Ντάνκαν.

Υπόθεση: Μια υπόθεση κλεμμένων γραμμάτων οδηγεί τον Σέρλοκ Χολμς σε μια μεγάλη διένεξη με τον Τσαρλς Αουγκούστους Μάγκνουσεν, έναν βαρόνο του εκβιασμού και τον μόνο άνθρωπο που ο Σέρλοκ μισεί πραγματικά. Όμως, πώς αντιμετωπίζεται ένας εχθρός που γνωρίζει την προσωπική αδυναμία όλων των ισχυρών του δυτικού κόσμου;

entertainment.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024