Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sherlock: Νέο teaser για την 4η σεζόν

Sherlock: Νέο teaser για την 4η σεζόν

...

Ο Σέρλοκ Χόλμς δεν θα επιστρέψει μέχρι το 2017, αλλά το πρώτο τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν που αποκαλύφθηκε στο Comi-Con, είναι αρκετά υποσχόμενο, με τους καλύτερους ντετέκτιβ του Λονδίνου, να τα βάζουν με τον κακό, Τόμπι Τζόουνς και μερικούς ακόμα προσωπικούς δαίμονες.

Ο νέος κύκλος του Sherlock, αναμένεται να είναι ο πιο σκοτεινός, όπως είπε και η Αμάντα Άμπινγκτον που υποδύεται την Μαίρη, γυναίκα του Τζον Γουάτσον, «είναι πραγματικά σκοτεινή».

Η σειρά θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη με τρία ολοκαίνουργια επεισόδια, που υπόσχονται πολύ γέλιο, κλάμα, σοκ και εκπλήξεις, και αναπάντεχα περιστατικά.

Η 4η σεζόν ξεκινά με τον αγαπημένο ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χόλμς (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) πίσω για ακόμη μια φορά σε βρετανικό έδαφος, καθώς ο Δρ. Γουάτσον (Μάρτιν Φρίμαν) και η σύζυγος του Μαίρη, προετοιμάζονται για την μεγαλύτερη ως τώρα πρόκληση, να γίνουν γονείς.

Τα πρώτα τρία επεισόδια, θα σκηνοθετήσει η Ρέιτσελ Τάλαλεϊ (Doctor Who, The Flash), ενώ ο παραγωγός Στίβεν Μόφατ, είχε κάνει λόγο για πέμπτη σεζόν. Μαζί με την «ανάσταση» στο φινάλε της 3ης σεζόν, His Last Vow, ο Μόφατ διευκρινίζει ότι θα ήθελε να δει ακόμη πιο αναπτυγμένους γυναικείους ρόλους, ειδικά για τις Μόλι Χούπερ (Λουίζ Μπρίλεϊ) και κα. Χάντσον (Ούνα Σταμπς).

entertainment.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024