Είμαστε στην τελική ευθεία πριν τις διακοπές. Στον ημιτελικό, στα προεόρτια, στην παραμονή, ένα βήμα πριν καλωσορίσουμε τον ΜΕΓΑΛΟ, πιο αγαπητό και τσουρουφλιστό μήνα του χρόνου: τον Αύγουστο.

Τι χρειάζεσαι για να τον υποδεχτείς όπως του αξίζει; Πολλή διάθεση, τόση πολλή που σχεδόν να φωσφορίζεις, απαράμιλλο στιλ, σούπερ δέρμα και μαλλιά. Με μία λέξη (άντε δύο): Το Cosmopolitan ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Κυκλοφορεί φρέσκο, φρέσκο σαν καρπούζι που τρως επιτόπου στην παραλία, για να κάνει τις ημέρες και τις διακοπές σου ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και φωτεινές.

Θα το βρεις στα περίπτερα με 1,90, αλλά μπορείς πάντα να αναζητήσεις και την έκδοση με 3,50 ευρώ και ΔΩΡΟ σαγιονάρες σε ΠΕΝΤΕ σχέδια και χρώματα, έτοιμες να μπουν σε κάθε βαλίτσα και να σε πάνε ακόμα και στις πιο μακρινές παραλίες.

Φυσικά, οι σαγιονάρες δεν είναι το μόνο που έχει να σου δώσει το τεύχος Αυγούστου. Μέτα το κερασάκι σε περιμένει ολόκληρη τούρτα από κάτω.
Ετοιμάσου για:

Αν σου αρέσουν οι Αληθινές Ιστορίες του Cosmopolitan, σε αυτό το τεύχος θα βρεις ακόμα περισσότερες και ακόμα πιο σοκαριστικές (σελ.66).

Θα μάθεις τα πάντα για την πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars, Shay Mitchell, η οποία μίλησε στο Cosmo ακόμα και για τις μεγαλύτερες δυσκολίες της ζωής της (σελ.122).

Θα γνωρίσεις καλύτερα την Josephine Wendel, το κορίτσι που μας έχει κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της (σελ118).

(Στα σχεσικά θέματα αυτού του μήνα ο κωδικός είναι πρακτικότητα)

Τι γίνεται όταν τον γνωρίζεις λίγο πριν τις διακοπές; ‘Ενα κείμενο που θα σε βγάλει από την άβολη θέση (σελ.100).

Η τέχνη του ghosting α λά ευγενικά. Ή αλλιώς πως εξαφανίζεσαι σαν κυρία από τον τύπο που έκανες κάτι, αλλά δεν έχεις καμία όρεξη να ξαναδείς (σελ. 90).

Πως μαθαίνεις να είσαι single όταν δεν έχεις υπάρξει ποτέ χωρίς σχέση; (σελ. 110)

Και φυσικά, Σεξ με τα μυστικά για να τελειοποιήσεις την τέχνη του στοματικού (τόσο εσύ, όσο και ο φίλος σου-ω ναι έχουμε οδηγίες και για εκείνον!) (σελ. 87)

Επίσης,

7 αναγνωρισμένες ελληνίδες bloggers μας αποκαλύπτουν τα μυστικά για να φτιάξεις ένα πραγματικά επιτυχημένο blog (σελ. 114).

39 τρόποι να κάνεις το μεταβολισμό σου να ξεκολλήσει και να πάρει μπρος! (σελ. 150)

Οι νέοι κανόνες του αντηλιακού και της ασφαλής έκθεσης κάτω από τον ήλιο (διακοπές έρχονται, δεν θέλουμε απρόοπτα) (σελ. 144)

Με τέτοια θέματα γίνεται να ξεκολλήσεις από το Cosmopolitan Αυγούστου; Δεν γίνεται.

Cosmopolitan