Η κορυφαία εκδοχή του Grand Cherokee με τα διακριτικά Trackhawk συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να προβάρει τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του, ακολουθώντας τα γνώριμα σχεδιαστικά μονοπάτια που εισήγαγε η έκδοση SRT.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ένα μεγαλύτερο spoiler στο μπροστινό τμήμα καθώς και ένα διαφορετικό σύστημα εξαγωγής με δύο διαφορετικές, μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης, στοιχεία που φροντίζουν να δώσουν το στίγμα της ισχυρότερης έκδοσης και να τη διαχωρίσουν από τις συνήθεις πιο off-road λεπτομέρειες των «απλών» εκδόσεών του.

Σε ό,τι αφορά την ισχύ, αναμένεται να φτάσει τους 707 ίππους χάρη στην παρουσία ενός μηχανικά υπερτροφοδοτούμενου V8 o οποίος τοποθετείται σε άλλες εκδόσεις μοντέλων της Chrysler με τα διακριτικά Hellcat.

Τις προδιαγραφές της κορυφαίας έκδοσης του Grand Cherokee αναμένεται να συμπληρώσει ένα αναλόγως αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, μια τροποποιημένη ανάρτηση και θηριώδεις τροχοί που θα κληθούν να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τη γενναιόδωρη ισχύ της έκδοσης Trackhawk.

AUTOMEDIA