Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες τιμές για τα Volvo S60 και V60 -από 24.300 ευρώ

Νέες τιμές για τα Volvo S60 και V60 -από 24.300 ευρώ

H Volvo Car Ελλάς αναδιατυπώνει τις τιμές των ιδιαίτερα δημοφιλών στην ελληνική αγορά, S60 και V60, καθιστώντας έτσι ακόμα πιο ελκυστική την απόκτησή τους ενώ, παράλληλα, σε εκδόσεις με ιδιαίτερη απήχηση, εξισώνει τις τιμές μεταξύ sedan και station wagon.

H Volvo Car Ελλάς αναδιατυπώνει τις τιμές των ιδιαίτερα δημοφιλών στην ελληνική αγορά, S60 και V60, καθιστώντας έτσι ακόμα πιο ελκυστικό το μείγμα σκανδιναβικής πολυτέλειας και ανθρωποκεντρικής τεχνολογίας που παρέχουν ενώ, σε εκδόσεις με ιδιαίτερη απήχηση, εξισώνει τις τιμές μεταξύ sedan και station wagon, σε μια προσφορά η οποία θα διαρκέσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικότερα, υπό την ισχύ της νέας τιμολογιακής πολιτικής πλέον, οι βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις των S60 και V60 με τα διακριτικά Τ3 θα διατίθενται στο πρώτο εξοπλιστικό επίπεδο Kinetic με -κοινή- αρχική τιμή τα 24.300 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Τ3 αξίζει να σημειωθεί ότι εξοπλίζονται με νέας τεχνολογίας turbo κινητήρα Drive E με χωρητικότητα 1,5 λίτρου ισχύος 152 ίππων ο οποίος συνδυάζεται de facto με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία εξοπλισμού που περιλαμβάνει ως standard το επίπεδο Kinetic, ενδεικτικά αναφέρονται το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα City, πλαίσιο Dynamic για πιο σπορ συμπεριφορά, αερόσακους οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής, σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις και προστασίας αυχένα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, Cruise Control, ηχοσύστημα Performance με έγχρωμη οθόνη, αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού, Clean Zone σύστημα ιονισμού, υπολογιστή ταξιδιού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, και ζάντες αλουμινίου μεταξύ άλλων.

Την ίδια τιμολογιακή πολιτική στα S60 και V60 Τ3 1.5 Auto εφαρμόζει η Volvo Car Ελλάς και για το δεύτερο και πιο γενναιόδωρο επίπεδο εξοπλισμού Livstyl με την κοινή αρχική τιμή να προσδιορίζεται σε 27.330 ευρώ.

Ενδεικτικά σε ό,τι αφορά την εξοπλιστική γενναιοδωρία των Livstyl εκδόσεων περιλαμβάνουν επιπλέον των εκδόσεων Kinetic ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών, ενεργά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Dual-Xenon, ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, DVD player, θύρα USB και iPod, Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι και 8 ηχεία, σύστημα πλοήγησης Sensus Navigation, πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED.

Η κοινή τιμή σε S60 και V60 για την εξοπλιστική έκδοση Kinetic ισχύει και για τις βασικές εκδόσεις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις με το δίλιτρο μοτέρ πετρελαίου των 2,0 λίτρων. Ο λόγος για τα S60 και V60 D4 2.0, τα οποία εξοπλίζονται με τον κινητήρα diesel των 1.969 κ.εκ. απόδοσης 190 ίππων και οποίος αποτελεί ακόμα πιο δελεαστική επιλογή με δεδομένη την νέα φορολογική νομοθεσία η οποία αίρει το φραγμό του κυβισμού σε σχέση με τα δίλιτρα μοτέρ.

Αναλυτικά σε ό,τι αφορά τις τιμές των εκδόσεων με το συγκεκριμένο μοτέρ, τα S60 και V60, στο πρώτο εξοπλιστικό επίπεδο Kinetic ξεκινούν πλέον από τα 30.590 ευρώ.

Η τιμολογιακή πολιτική εξίσωσης ισχύει και για εκείνους που θα επιλέξουν να συνδυάσουν το παραπάνω δίλιτρο diesel μοτέρ των εκδόσεων D4 με το νέο αυτόματο οκτώ σχέσεων κιβώτιο της Volvo, καθώς η αρχική τιμή για τα S60 και V60 D4 με το συγκεκριμένο κιβώτιο διαμορφώνεται σε 30.590 και 30.580 ευρώ, αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τις νέες τιμές των Volvo S60 και V60:

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024