Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 18 Ιουλίου η κλήρωση της Σούπερ Λιγκ

Στις 18 Ιουλίου η κλήρωση της Σούπερ Λιγκ

Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη δεν έλαβε απόφαση αναφορικά με τη μείωση των ομάδων στην κατηγορία, όπως έχει ζητήσει η NOVA, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα. Η κλήρωση για το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα έχει προηγηθεί Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αφού η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου περατώθηκε.

Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη δεν έλαβε απόφαση αναφορικά με τη μείωση των ομάδων στην κατηγορία, όπως έχει ζητήσει η NOVA, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα.

Το ζήτημα θα ανατεθεί σε εξειδικευμένες εταιρείες, οι οποίες θα προχωρήσουν στις σχετικές μελέτες και θα καταθέσουν τις προτάσεις τους αν απαιτείται μια διοργάνωση με λιγότερους (και πόσους) συλλόγους, προκειμένου να γίνει ελκυστικότερο το προϊόν.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα έχει προηγηθεί Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αφού η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου περατώθηκε.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Να αναθέσει στις εταιρείες Deloitte και Price Waterhouse Coopers την εκπόνηση κοινής μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της SuperLeague θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016, στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ.

3/ Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της SuperLeague στις 18 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να διεξαχθεί και Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Συνεταιρισμού.

4/ Να υπογραφεί ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024