Στο Μανιτοχώρι Κυθήρων, ένα μικρό οικισμό έξω από την πρωτεύουσα του νησιού, την όμορφη Χώρα, βρίσκεται το συγκρότημα Ζωγραφιές studios.

Οι επισκέπτες του συγκροτήματος μπορούν να χαλαρώσουν πραγματικά, να χαρούν το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους στην πισίνα με το πλακόστρωτο, να διαβάσουν ό,τι τους ευχαριστεί ή να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Στις παροχές του συγκροτήματος περιλαμβάνονται πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου), Internet και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Πόλο έλξεως για τους επισκέπτες του συγκροτήματος Ζωγραφιές studios αποτελεί ασφαλώς η Χώρα, που κερδίζει τις εντυπώσεις με το μεσαιωνικό κάστρο της, τα κάτασπρα παραδοσιακά σπίτια, τα
γραφικά σοκάκια, τις καμάρες, τις εκκλησίες και τα καμπαναριά της.

Στην κορυφή υψώματος, πάνω από τη Χώρα, δεσπόζει το μεσαιωνικό κάστρο, που προσφέρει ονειρική θέα στον οικισμό, το Καψάλι, το γραφικό επίνειο της πρωτεύουσας, το νησάκι Αυγό (Χύτρα) με το εντυπωσιακό σχήμα και το Κρητικό πέλαγος.

Όσοι επιλέξουν για τις φετινές διακοπές τους το συγκρότημα Ζωγραφιές studios θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με έναν τόπο ξεχωριστό, με εξαιρετικές φυσικές ομορφιές, παραδοσιακά χωριά, βενετσιάνικα και βυζαντινά μνημεία, κάστρα και μοναστήρια.