Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Volvo S60 Polestar WTCC Art Car: Γαλαζοαίματη τέχνη αγωνιστικών προδιαγραφών

Volvo S60 Polestar WTCC Art Car: Γαλαζοαίματη τέχνη αγωνιστικών προδιαγραφών

Η Polestar Cyan Racing αποκάλυψε τη δική της εκδοχή για την τέχνη στους τέσσερις τροχούς με αφετηρία το αγωνιστικό S60 Polestar WTCC και την αισθητική επιμέλεια του οδηγού της ομάδας και μέλους της βασιλικής οικογένειας Πρίγκιπα Καρόλου Φιλίππου.


Στο πλαίσιο του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwοοd η Polestar Cyan Racing αποκάλυψε τη δική της εκδοχή για την τέχνη στους τέσσερις τροχούς έχοντας ως αφετηρία το αγωνιστικό S60 Polestar του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Υπεύθυνος για την αισθητική του Volvo S60 Polestar WTCC Art ar το οποίο προορίζεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα «Art Car Contest» αυτοκινήτων τουρισμού της FIA είναι o οδηγός της Polestar Cyan Racing και μέλος της σουηδικής βασιλικής οικογένειας Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος.

Ο τρίτος στη γραμμή διαδοχής του σουηδικού θρόνου με τη σαφή αδυναμία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεργάστηκε για την εικόνα του σουηδικού μοντέλου με τον teammate του και επίσης οδηγό της Polestar, Oscar Kylberg με τον οποίο εκτός από την σχέση που τους ενώνει ως οδηγούς αγώνων διατηρούν και την εταιρεία design Bernadotte & Kylberg, εξ ου και ανέλαβαν το εγχείρημα.

Αν και οι δραστηριότητες design της συγκεκριμένης εταιρείας κάθε άλλο παρά ειδικεύεται στην αυτοκίνηση μιας και τα προϊόντα της αφορούν lifestyle προϊόντα και interior design, οι δύο οδηγοί της Polestar Cyan Racing ανέλαβαν ευχαρίστως την αισθητική επιμέλεια του εγχειρήματος.

Σε αντίθεση επίσης με τη συνήθη θορυβώδη αισθητική τακτική των Art Cars, οι δύο Σουηδοί επέλεξαν να υπακούσουν στην σκανδιναβική παράδοση του «keep it simple» αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα της Σουηδίας επιλέγοντας ένα απλό μοτίβο.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024