Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπάρχει στα αλήθεια λόγος να τσακώνεστε;

Υπάρχει στα αλήθεια λόγος να τσακώνεστε;

...

Πολλές φορές παραπονιόμαστε ότι οι σύντροφοι μας δεν μας δίνουν σημασία και προσπαθούμε με διαφόρους τρόπους να του τραβήξουμε την προσοχή. Ένα όμορφο δείπνο, μια γλυκιά έκπληξη, μια σέξι εμφάνιση και μια καλή κουβέντα μπορεί να αποτελέσουν ορισμένες από τις αποτελεσματικές μεθόδους που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε.

Αλλά είναι και αυτές οι κακές στιγμές που μας πιάνει το κατιτίς και ξυπνά ο κακός μας εαυτός, αυτός που θεωρεί ότι μια γκρίνια και ένας ξεσηκωμός μπορεί να… φέρει την άνοιξη. Ουχί.

Οι καβγάδες – όσο τρομεροί και αν φαίνονται σε κάποιους – αν κρατηθούν σε ένα πολιτισμένο επίπεδο είναι συχνά ένας τρόπος, όσο περίεργο και αν φαίνεται, να εξελιχθεί μια σχέση. Είναι η αφετηρία για να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις και να τεθούν νέα δεδομένα ανάμεσα στο ζευγάρι. Ορισμένοι το θεωρούν και ένα τρόπο εκτόνωσης και προμήνυμα ενός παθιασμένου σεξ συμφιλίωσης!

H γκρίνια και η παράλογοι ξεσηκωμοί δεν… φέρνουν την άνοιξη

Όταν, όμως, ξεκινάς ένα καβγά γιατί έβαλε το τασάκι 3 μοίρες πιο δεξιά από εκεί που είναι η θέση του (που ποιος το ορίζει αυτό ένας θεός ξέρει) ή γιατί δεν πρόσεξε τη νέα απόχρωση του φούξια κραγιόν σου τότε μόνο τα νεύρα του θα προκαλέσεις και τελικά θα αυξήσεις την αδιαφορία του. Ως γνωστόν οι άντρες έχουν απίστευτο ταλέντο να βγάζουν από το μυαλό τους ο,τι τους πολυσκοτίζει. Είναι ο αντρικός τρόπος άμυνας.

Γενικά, το να απαιτούμε την προσοχή ή να αναγκάζουμε κάποιον να αλλάξει γνώμη και συμπεριφορά είναι κακό, κυρίως για τη δική ψυχολογία και αξιοπρέπεια. Οι ισχυρές γυναίκες που γνωρίζουν τι αξίζουν και τι μπορούν να προσφέρουν ξέρουν και να διεκδικούν με ελευθερία και μέτρο αυτό που επιθυμούν.

Η απαίτηση του ενδιαφέροντος και της αγάπης δεν είναι θέμα στρατηγικής αλλά επιλογής. Επισήμανε στον σύντροφο σου ότι αισθάνεσαι παραμελημένη, κάνε τις δικές σου ενέργειες για να «νοστιμίσεις» τη σχέση σας αλλά ως εκεί. Οι απειλές και τα διλήμματα «ή θα βγούμε μαζί ή θα φύγω από το σπίτι» και «πάλι με τους φίλους σου θα βγεις; Ωραία θα βγω και εγώ με ένα συνάδελφο» μάλλον δεν πιάνουν. Και αν πιάσουν, μήπως να ξανασκεφτείς την ποιότητα και την ουσία της σχέσης σου;

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024