Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημη επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Βουλγαρία

Επίσημη επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Βουλγαρία

Επαφές στη βουλγαρική πρωτεύουσα είχε τη Δευτέρα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη γειτονική χώρα.

Επαφές στη Σόφια είχε τη Δευτέρα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη γειτονική χώρα.

Ο ναύαρχος Αποστολάκης συναντήθηκε με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλγαρίας, πτέραρχο Κονσταντίν Ποπόφ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενίσχυσης της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Ακολούθως, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Ντίμιταρ Κιουμουρτζίεφ, κατά την οποία ετέθησαν θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές ροές και επηρεάζουν άμεσα τις βαλκανικές χώρες, καθώς και στην προαγωγή της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών εντός του ευρωατλαντικού πλαισίου.

Κατά την παρουσία του στη βουλγαρική πρωτεύουσα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απένειμε αναμνηστικά διακριτικά σε βούλγαρους αξιωματικούς που έχουν φοιτήσει σε στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024