Τα Angry Birds, το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία, από την Πέμπτη 12/05, κάνει το «πέταγμά» του στη μεγάλη οθόνη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία animation.

Το σενάριο της ταινίας αποτέλεσε την βάση έμπνευσης για δύο νέα εικονογραφημένα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

  • Μια δουλειά για τον Ρεντ

Κείμενο: Sarah Stephens
Εικονογράφηση: Tugrul Karacan
(για παιδιά ηλικίας 4+ ετών)

Ο Ρεντ πηγαίνει στη δουλειά κάθε μέρα… ή τουλάχιστον θα πήγαινε, αν λόγω της μόνιμα κακής του διάθεσης, δεν τον διώχνανε απ’ όλες τις δουλειές! Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά—τα άλλα πουλιά του τη δίνουν στα νεύρα με το παραμικρό! Υπάρχει όμως κάποια δουλειά πάνω στο νησί που να μπορεί να εμποδίσει τις εκρήξεις θυμού του Ρεντ;
Μια ματιά στο περιεχόμενο

  • Μυστήριο στο νησί των πουλιών

Κείμενο: Sarah Stephens
Εικονογράφηση: Tugrul Karacan
(για παιδιά ηλικίας 4+ ετών)

Κάποιος βανδάλισε το άγαλμα του Σούπερ Αετού! Οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα. Η Φιντς, μια νεαρή δημοσιογράφος που πιάνει πουλιά στον αέρα, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη. Όλα τα ράμφη δείχνουν τον Ρεντ, είναι όμως το θρυλικά κακοδιάθετο πουλί ο αληθινός ένοχος;
Μια ματιά στο περιεχόμενο


Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε τα δυο βιβλία: «Μια δουλειά για τον Ρεντ» και «Μυστήριο στο νησί των πουλιών». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού
  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος: Μασσαλίας 14, Αθήνα. Τηλ.: 210 3615334.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 19/05/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr