Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» και της τηλεοπτικής σειράς «Legend’s of Tomorrow», Γουένγουορθ Μίλερ, άνοιξε την καρδιά του με αφορμή κακόβουλα σχόλια για τα κιλά του.

Σχολιάζοντας ένα meme που αναρτήθηκε στο LAD Bible μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε άνδρες 16 – 30 ετών όπου έχει σε αντιπαράθεση δύο φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού, μία από την εποχή που γύριζε το Prison Break και άλλη μία από το 2010, ο Μίλερ αναφέρθηκε στη μάχη του με την κατάθλιψη.

Σε ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook, ο Μίλερ έγραψε: «Το 2010 έχοντας εν μέρει αποσυρθεί από την υποκριτική διατηρούσα χαμηλό προφίλ για διάφορους λόγους. Πρώτος και κύριος το γεγονός ότι είχα αυτοκτονικές τάσεις». Σημείωσε ότι ενώ από τότε έχει μιλήσει για αυτό, τότε «υπέφερε σιωπηλά».

«Αισθανόμουν ντροπή και πονούσα. Θεωρούσα τον εαυτό μου τελειωμένη υπόθεση. Οι φωνές στο κεφάλι μου με καλούσαν σε έναν δρόμο αυτοκαταστροφής. Όχι για πρώτη φορά» ομολογεί ο ηθοποιός.

«Έχω δώσει μάχη με την κατάθλιψη από παιδί. Είναι μία μάχη που μου κόστισε σε χρόνο, ευκαιρίες, σχέσεις και μού έδωσε χιλιάδες άυπνες νύχτες» λέει. Και προσθέτει: «Το 2010 βρισκόμουν στο χειρότερο σημείο της ενήλικης ζωής μου και έψαχνα παντού για ανακούφιση και απόσπαση της προσοχής. Στράφηκα στο φαγητό», λέει σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να είχε επιλέξει τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ.

«Υπήρχαν φορές που η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας ήταν το αγαπημένο μου γεύμα και το νέο επεισόδιο του Top Chef. Μερικές φορές αυτό ήταν αρκετό. Έπρεπε να είναι» τονίζει.

Σημειώνει ότι αν και το 2010 φωτογραφίες σαν αυτή τον πλήγωναν, τώρα αναγνωρίζει ότι αποτελούν δείγμα της επιβίωσής του.

«Τώρα, όταν βλέπω αυτή τη φωτογραφία με το κόκκινο t-shirt, ένα σπάνιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου, θυμάμαι τον αγώνα μου, την αντοχή μου και την επιμονή μου μπροστά στους δαίμονες, εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Σαν πικραλίδα που φυτρώνει μέσα στο πεζοδρόμιο, επιμένω. Όπως και να χει. Ακόμη. Παρ’ όλα αυτά» τόνισε ο Μίλερ.

Η ιστοσελίδα που ανέβασε τις φωτογραφίες έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον ηθοποιό, λέγοντας ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη της ζητήματα κατάθλιψης.

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the…

Δημοσιεύτηκε από Wentworth Miller στις Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ