Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo S60 και V60 Edition 2017: Ενισχύοντας το δυναμισμό της πολυτέλειας

Volvo S60 και V60 Edition 2017: Ενισχύοντας το δυναμισμό της πολυτέλειας

Η Volvo αποκαλύπτει δύο ειδικές εκδόσεις των δύο 60αριών με επιπλέον εξοπλισμό και αισθητικές διαφοροποιήσεις εντός και εκτός που υπόσχονται μια πιο πολυτελώς δυναμική εικόνα.


Η σουηδική φίρμα αποκάλυψε δύο νέες ειδικές εκδόσεις των S60 και V60 οι οποίες θα λανσαριστούν στα τέλη της χρονιάς προσφέροντας περισσότερο εξοπλισμό και σχεδιαστικές βελτιώσεις εντός και εκτός οι οποίες υπόσχονται μια «επιπλέον δόση δυναμισμού».

Τα S60 και Ω60 Edition προσθέτουν στην χρωματική τους παλέτα τις νέες αποχρώσεις Luminous Sand και Mussel Blue τις οποίες συναντάμε ήδη στα μοντέλα της σειράς 90 ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να επιλέξουν περισσότερες γυαλιστερές μαύρες και επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες για στοιχεία του εξωτερικού. Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού ενσωματωμένες στον προφυλακτήρα απολήξεις της εξάτμισης και οι νέου σχεδιασμού ζάντες για τροχούς 17 ή 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα επενδεδυμένα με δέρμα σε ανθρακί ή μπεζ απόχρωση ενώ τοποθετείται ένα θερμαινόμενο τιμόνι με χαρακτηριστική διακριτή ραφή το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Edition. Διακριτές ραφές διαθέτει και ο επιλογέας ταχυτήτων ενώ σε ό,τι αφορά τις επιλογές για τα πλαστικά τμήματα του εσωτερικού συμπληρώνουν δύο αποχρώσεις γυαλιστερού μαύρου και ματ αλουμινίου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός από τα παραπάνω στοιχεία που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού των εκδόσεων Edition, τα S60 και V60 διαθέτουν επίσης σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και ηλεκτρικούς αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέφτες.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024