Εδώ και καιρό παρακολουθούμε το trend της μονοόροφης τούρτας να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Καθόλου άδικα αν σκεφτείτε το βολικό, κομψό του μέγεθος και τις άπειρες διακοσμητικές δυνατότητες που προσφέρει η χαριτωμένη, μικρότερη επιφάνεια στον δημιουργό της κάθε μιας.
Αυτή τη στιγμή, έχουν τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου καθώς τα ζευγάρια αισθάνονται πώς μπορούν να έχουν μια τούρτα με πιο προσωπικό στιλ αλλά και για τον πιο σοβαρό λόγο, αυτόν του κόστους.

Συνήθως, αρκετή ποσότητα της τούρτας πηγαίνει χαμένη γιατί οι μερίδες υπολογίζονται στο περίπου για τον κάθε καλεσμένο αλλά τα μοντέρνα ζευγάρια είναι πιο πρακτικά και αποδοκιμάζουν την σπατάλη. Έτσι, η λύση της τούρτας – έργο τέχνης, όταν συνδυάζεται με το οικονομικό όφελος τους κερδίζει. Αν οι καλεσμένοι είναι λίγοι,  μια μεγαλύτερης διαμέτρου τούρτα χωρίς το περιττό εφε του ύψος μπορεί να αποδεχτεί πιο οικονομική. Άλλη και πολύ εντυπωσιακή λύση είναι να σερβιριστούν ατομικά γλυκάκια στον κάθε καλεσμένο, αλλά το κόστος θα εξαρτηθεί από την κατασκευή και το σερβίρισμα τους. Τέλος, μπορείτε να έχετε περισσότερες από μια χαμηλού ύψους τούρτες, παίζοντας με το χρώμα, την υφή και τη γεύση.
  

gamos.gr