Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT3 2017:

Mercedes-AMG GT3 2017: «Δια της νόμιμης… οδού»

H γερμανική φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της «road legal» εκδοχής της αγωνιστικής AMG GT3 η οποία και έχει πάρει εισιτήριο να παρουσιαστεί στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, το προσεχές καλοκαίρι.

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει την εξέλιξη της «road legal» εκδοχής της αγωνιστικής AMG GT3 που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015, με ορίζοντα το προσεχές καλοκαίρι οπότε και αναμένεται να αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της ΑΜG, Tobias Moers, το νέο σκληροπυρηνικό απόκτημα της γκάμας το οποίο οι ιδιοκτήτες του θα μπορούν να χρησιμοποιούν «νόμιμα» και στο δημόσιο οδικό δίκτυο, θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood το οποίο ανοίγει αυλαία στις 23 Ιουνίου 2016.

Μέχρι τότε το δοκιμαστικό πρωτότυπο συνεχίζει την «εξελικτική» του πορεία στον ευρωπαϊκό νότο δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία παρατήρησης των διαφορετικών σχεδιαστικών χαρακτηριστικών του σε σχέση με την AMG GT S με μια σειρά στοιχείων όπως το αναβαθμισμένο αεροδυναμικά bodykit το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα χαμηλότερα τοποθετημένο splitter, μια μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω και έναν ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό διαχύτη.

Την εικόνα της πιο προσγειωμένης εκδοχής της AMG GT3 συμπληρώνουν οι νέες εισαγωγές αέρα μπροστά και πίσω, η κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης.

H νέα έκδοση, της οποίας οι προδιαγραφές θα της επιτρέπουν την κίνηση και εκτός πίστας, θα είναι σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και ελαφρύτερη από την γνωστή AMG GT S χάρη στην εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις του Tobias Moers το “road-legal” αγωνιστικών προδιαγραφών coupe των Γερμανών αναμένεται να συμπεριλάβει στον εξοπλισμό του και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Σε ό,τι αφορά τα επίπεδα ισχύος η νέα έκδοση της AMG GΤ αναμένεται να αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 4,0 λίτρων της AMG GT S με απόδοση που θα «σκαρφαλώσει» στους 550 ίππων και από την οποία θα επωφεληθεί και η κορυφαία έκδοση της E-Class.

AUTOMEDIA

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024