Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νεκροί σε εργατικό δυστύχημα στην Ικαρία

Δύο νεκροί σε εργατικό δυστύχημα στην Ικαρία

Δύο εργάτες έπεσαν νεκροί στον Εύδηλο Ικαρίας, σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί της Πέμπτης. Πρόκειται για 59χρονο και 54χρονο, οι οποίο εργάζονταν στη διάνοιξη δρόμου με τη χρήση σπαστήρα και σκαπτικού μηχανήματος. Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ο ένας από τους δύο πιάστηκε στα ρουλεμάν του μηχανήματος και παγιδεύτηκε, ενώ ο δεύτερος είχε την ίδια κατάληξη όταν επιχείρηση να βοηθήσει τον συνάδελφό του.

Δύο εργάτες έπεσαν νεκροί στον Εύδηλο Ικαρίας, σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί της Πέμπτης, στην περιοχή Μαυριάνου, στη Δημοτική Κοινότητα Αμάλου.

Πρόκειται για 59χρονο και 54χρονο, οι οποίο εργάζονταν στη διάνοιξη του δρόμου Κάλαμος-Νας, με τη χρήση σπαστήρα και σκαπτικού μηχανήματος. Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ο ένας από τους δύο πιάστηκε στα ρουλεμάν του μηχανήματος και παγιδεύτηκε σε αυτό, ενώ ο δεύτερος είχε την ίδια κατάληξη όταν επιχείρησε να βοηθήσει τον συνάδελφό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, και οι δύο εργάτες διαμελίστηκαν και ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στην περιοχή.

Από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ενός 40χρονου κι ενός 52χρονου, υπευθύνων του εργοταξίου, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024