Τέλος στη φημολογία που συνδέει το όνομά του με την αγωνιστική ομάδα της Toyota έβαλε με δηλώσεις του ο J. Latvala, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι το 2018 θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της VW Motorsport.

Για την ώρα, τα σχέδια μου τα κάνω με την Volkswagen. Eίναι υπέροχο που η Toyota επιστρέφει στο πρωτάθλημα, αλλά το 2016, το 2017 και το 2018 δεν σκέφτομαι και δεν υπολογίζω στην Toyota.

Όταν έχεις ένα αυτοκίνητο που είναι ικανό να κερδίσει το πρωτάθλημα, είναι πάντα πολύ ριψοκίνδυνο να πηδήξεις από το πλοίο», δήλωσε ο Φινλανδός οδηγός της VW Motorsport διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον T. Makinen, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Toyota.

Μάλιστα ο J. Latvala δεν δίστασε να μιλήσει και για τη μάχη που πρόκειται να δώσει για μία ακόμα χρονιά με τον ομόσταυλό του, S. Ogier.

“Το πρώτο μισό της σεζόν ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Πάντα ήμουν αναγκασμένος να περιμένω το δεύτερο μισό και τους αγώνες στους οποίους έχω καλά αποτελέσματα».

Τώρα λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσω μια τακτική. Και η τακτική δεν είναι να προσπαθώ να κερδίζω κάθε αγώνα, σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει απλώς να ανεβαίνω στο βάθρο και να περιμένω για το δεύτερο μισό της σεζόν που μου ταιριάζει περισσότερο.

auto.in.gr