Η θεατρική Ομάδα Μαρμελάδα και η Galerie Δημιουργών στη Νέα Κηφισιά, παρουσιάζουν την παράσταση «Γέλια και παπαρούνες» για παιδιά 3-10 χρονών αλλά και μεγάλους. Η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική και τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά σε όλη τη διάρκειά της.

Το έργο:
Παραδοσιακό, τηνιακό παραμύθι με ηρωίδα ένα απλό κορίτσι που γίνεται βασίλισσα επειδή ξέρει να γελά και να κάνει τους άλλους να γελούν. Οι τρεις μοίρες ευνοούν με τις ευχές τους την ανέμελη κοπέλα, που με την αθωότητά της σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά. Της χαρίζουν τύχη και φροντίζουν να την σώσουν, όταν το γέλιο της την βάζει σε μπελάδες με τον βασιλιά…
 
Παίζουν τρεις ερμηνευτές και κούκλες μαρότ σε φυσικό μέγεθος.

Με την καθοδήγηση των ερμηνευτών, δραματοποιούν χαρακτηριστικές σκηνές της παράστασης και αυτοσχεδιάζουν παίζοντας με τα σκηνικά αντικείμενα.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Η παράσταση παίζεται για το κοινό κάθε Κυριακή ώρα 12.00 και τις καθημερινές για τα σχολεία, (νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, δήμους, σε όλη την Ελλάδα) κατόπιν συνεννόησης, με ειδική τιμή, στον ίδιο χώρο κατόπιν συνεννόησης.

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Mαρίνα Βήλλου
Σκηνικά: Νεκτάριος Διονυσάτος, Γιάννης Τραγάκης
Κοστούμια: Τατιάνα Σουχορούκωφ
Bιολί, μαντολίνο, φυσικοί ήχοι: Αντώνης Αθανασόπουλος

Ερμηνεία: Βίκυ Κατσίκα, Αντώνης Αθανασόπουλος, Μαρίνα Βήλλου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά
Τηλ. 2106521732

entertainment.in.gr