Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος και ο σκηνοθέτης-μουσικός Πέτρος Δαμουλής μεταφέρουν στη σκηνή γνωστές ιστορίες του παραμυθά Αισώπου, στην πιο σύγχρονη και απρόσμενη εκδοχή τους, με μουσική, τραγούδι και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ!

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Babel (Μαρούσι) την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι.
Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.

Η παράσταση Αισώπου Κόμιξ! είναι διαδραστική, με ζωντανή μουσική, με θεατρικό παιχνίδι και ουσιαστική συμμετοχή των παιδιών στην εξέλιξη της δράσης.

Τα παιδιά συστήνονται με τους ήρωες των παραμυθιών του Αισώπου «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής», μέσα από παιχνίδι, χορό και μουσική. Ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις των ηρώων, συμμετέχουν και επεξεργάζονται, μαζί με τους ηθοποιούς, τις αλληγορίες των μύθων, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για τη γενναιότητα, για το θυμό και την αγάπη.

Η παράσταση Αισώπου Κόμιξ! από την ομάδα Μικρός Νότος συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Τις καθημερινές, ταξιδεύει, μαζί με τα σκηνικά και τα μουσικά της όργανα, μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια Κειμένων-Μουσική: Πέτρος Δαμουλής
Σύλληψη ιδέας-κείμενα: Τάσος Ράτζος
Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Γεροδήμου
Εικαστική επιμέλεια: Αμαλία Θεοδωροπούλου
Ζωντανή μουσική: Η ομάδα Μικρός Νότος
Ηθοποιοί: Ρεβέκκα Γιαννάκη, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Χάρης Μπόσινας

Επιστημονικός σχεδιασμός διαδραστικού μέρους: Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. & Φλώρα Σπύρου, φιλόλογος-εξειδικευμένη στο DRAMA IN EDUCATION.

Διάρκεια: 70 λεπτά
Εισιτήριο: 8 €

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

«Βαβέλ» Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι (Σταθμός Ηλεκτρικού Αμαρουσίου)
Κρατήσεις: 6973453881

Έκπτωση 10% για ομάδες άνω των 10 ατόμων
Δωρεάν πρόσκληση για τους εκπαιδευτικούς παιδικών σταθμών και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Απαραίτητη η κράτηση θέσης και η επίδειξη της εκπαιδευτικής ταυτότητας.

entertainment.in.gr