Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνες στα Μέγαρα για τον ύποπτο της δολοφονίας στη Χαλκιδική

Έρευνες στα Μέγαρα για τον ύποπτο της δολοφονίας στη Χαλκιδική

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης στην Ορμύλια Χαλκιδικής και της απαγωγής του 4χρονου γιου τους, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ύστερα από δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον καταζητούμενο στα Μέγαρα. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης στην Ορμύλια Χαλκιδικής και της απαγωγής του 4χρονου γιου τους, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ύστερα από δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον καταζητούμενο στα Μέγαρα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο 34χρονος καταζητούμενος και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.

Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, την Κυριακή, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 34χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024