Συνέχεια στην καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ πρόκειται να δώσει ο R. Kubica, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τις και τις ειδικές διαδρομές του WRC και να δραστηριοποιείται σε έναν διαφορετικό τύπο αγώνων.

Ο Πολωνός, πρόκειται να δώσει κανονικά το παρόν στον εναρκτήριο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, δηλώνοντας μάλιστα πιο έτοιμος από ποτέ για τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

«Αυτή θα ήταν η χειρότερη στιγμή για να σταματήσω. Τους τελευταίους πέντε ή έξι αγώνες νιώθω σαν ένας πραγματικός οδηγός ράλλυ, περισσότερο ώριμος».

«Πολλά από τα πράγματα τα οποία με φόφιζαν στο παρελθόν δείχνουν περισσότερο φυσιολογικά τώρα επειδή κλήθηκα να τα αντιμετωπίσω περισσότερες από μια φορά, συνεπώς αισθάνομαι πιο άνετος και ικανός για να οδηγήσω καλύτερα και ταχύτερα».

«Νιώθω περισσότερο οδηγός ράλλυ από ποτέ», δήλωσε ο R. Kubica ο οποίος θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Monte Carlo με ένα από τα Ford Fiesta RS WRC που εξελίσσει η M Sport.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωταθλήτρια VW και η Hyundai πρόκειται να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν με τρία πληρώματα, ενώ απουσία της Citroen από το πρωτάθλημα του 2016, την ευθύνη των δύο DS3 θα έχει η Abu Dhabi Total Team.

auto.in.gr