Η αισθητική των χώρων ενός ξενοδοχείου όπως και η ποιότητα και η εργονομία των εγκαταστάσεών του παίζουν σημαντικό ρόλο στην ικανοποίηση των πελατών και στη φήμη του.

Η PORCELANA, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζινών και επίπλων, μέσα από το εξειδικευμένο τμήμα της, το «Porcelana Project», καλύπτει τα ξενοδοχεία και τις ανάγκες τους με τις δημιουργικές προτάσεις της και τα επώνυμα προϊόντα της.

Στα πλαίσια αυτά συμμετέχει στην έκθεση «100% HOTEL SHOW», στο ΜΕC Παιανίας, από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015, όπου στο καλαίσθητο περίπτερό της θα υποδεχτεί όλους τους ενδιαφερόμενους αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξενοδόχους, κατασκευαστές αλλά και το απλό κοινό, για να τους ενημερώσει γύρω από τη φιλοσοφία της στην κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των ξενοδοχείων και του τουριστικού κλάδου.

Προϊόντα υψηλής αισθητικής για ξενοδοχεία, όπως πλακάκια μπάνιου και δαπέδου, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και ιδιαίτερες λύσεις custom made έχουν την τιμητική τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ξένη δημοσίευση