Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακήν-κακώς έδιωξαν χρυσαυγίτες από συλλαλητήριο Ποντίων στη Θεσσαλονίκη

Κακήν-κακώς έδιωξαν χρυσαυγίτες από συλλαλητήριο Ποντίων στη Θεσσαλονίκη

Νέο επεισόδια σε συλλαλητήριο των Ποντίων, αυτή τη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Διαδηλωτές επιτέθηκαν σε μέλη και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας να φύγουν από τη συγκέντρωση.

Νέο επεισόδια σε συλλαλητήριο των Ποντίων, αυτή τη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Διαδηλωτές επιτέθηκαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας να φύγουν από τη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο της Θεσσαλονίκης «seleo.gr», ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν το μένος των διαδηλωτών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας, οι οποίοι με κλωτσιές αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα Βενιζέλου.

Η αστυνομία επενέβη για να περιορίσει τα επεισόδια.

Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή τονίζει: «Με αφορμή ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό αναρωτιόμαστε αν τα κανάλια και τα κόμματα του λεγόμενου ‘συνταγματικού τόξου’ θα επιδείξουν ανάλογη ευαισθησία και θα εκδώσουν ανακοινώσεις καταδίκης, όπως κάνουν ασταμάτητα τα τελευταία 24ωρα κατά της Χρυσής Αυγής. »

Βίντεο από το seleo.gr


Τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη έγιναν αφορμή για φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής.

Κατά τη συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε στη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας πως πολίτες «αντιμετώπισαν -δυστυχώς κατά την άποψή μου- με τον ίδιο τρόπο που οι φασίστες χτύπησαν πριν από λίγες ημέρες τον Γ.Κουμουτσάκο».

Στην αναφορά αυτή ανέδρασε ο Χρ.Παππάς με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του απαντά πως «δεν απαντώ σε ανθρώπους που υποκλίνονται στην φωτογραφία του Χίτλερ» και τον Χρ.Παππά να απαντά με ύβρεις πριν αποχωρήσει από την αίθουσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024