Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της αγνοούμενης στο Καματερό

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της αγνοούμενης στο Καματερό

Νεκρή εντοπίστηκε στην Ακτή Παρασκευά στη Φρεαττύδα η γυναίκα που αγνοείτο από την Πέμπτη στο Καματερό, όταν λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη δυτική Αττική, το ΙΧ που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε και παρασύρθηκε από χείμαρρο. Τη σορό βρήκε εργαζόμενος του Δήμου Πειραιά, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Λίγη ώρα μετά έφτασε στο σημείο ο σύζυγός της, ο οποίος αναγνώρισε τη γυναίκα του.

Νεκρή εντοπίστηκεστην Ακτή Παρασκευά στη Φρεαττύδα η γυναίκα που αγνοείτο από την Πέμπτη στο Καματερό, όταν λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη δυτική Αττική, το ΙΧ που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε και παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Τη σορό της 43χρονης, μητέρας δύο παιδιών, εντόπισε λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, ανάμεσα σε μπάζα, κλαδιά και καλάμια, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Καθάρισα την περιοχή γύρω γύρω και φανερώθηκε το κορμί μιας κοπέλας. Πήρα τηλέφωνο την Άμεσο Δράση», είπε ο οδοκαθαριστής.

Η σορός της διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για νεκροψία-νεκροτομή. Εκεί γράφτηκε και ο τραγικός επίλογος της ταυτοποίησης από τον σύζυγό της που έσπευσε, όπως και ο αδερφός της.

«Την αδερφή μου τη βρήκαμε. Αυτή είναι. Τώρα οι διαδικασίες τις ξέρετε οι περισσότεροι. Ευχαριστούμε το Λιμενικό, τους πυροσβέστες προπάντων», δήλωσε ο αδερφός της 43χρονης.

Οι κάτοικοι στο Καματερό καταγγέλλουν ότι στο σημείο που παρασύρθηκε η γυναίκα υπήρχαν έργα με αποτέλεσμα ο αγωγός ομβρίων υδάτων να φράξει από μπάζα και να δημιουργηθεί ο χείμαρρος.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας έως το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της είναι μία απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων.

Η κακοκαιρία που έπληξε την ηπειρωτική χώρα την Πέμπτη -ιδίως την ανατολική Αττική και τους νομούς Ηλείας και Αχαΐας- είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του δύο άτομα και να τραυματιστεί ένα ακόμα.

Στη διάρκεια του 24ώρου, η Πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχτηκε 3.500 κλήσεις, που αφορούσαν σε 1.125 αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων, καθώς και 55 κοπές δέντρων.

Οι Υπηρεσίες της τέθηκαν σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σύνολο των συμβάντων με 140 συνεργεία και 540 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική στην Ηλεία και την Αχαΐα, όπου πλημμύρισαν υπόγεια, σπίτια και καταστήματα, ενώ τεράστιες καταστροφές προκλήθηκαν και σε αγροτικές καλλιέργειες.

Οι βορειοδυτικές περιοχές αλλά και τα νησιά, με την Ύδρα να συγκεντρώνει το μένος της πρωτοφανούς θεομηνίας, δοκιμάστηκαν σκληρά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τα συνεργεία και τα σκαπτικά της Περιφέρειας Αττικής με την ενεργοποίηση όλου του εργατικού και τεχνικού δυναμικού, εργάζονται ακατάπαυστα για την απομάκρυνση των εμποδίων από τα σημεία απορροής.


Διαβάστε επίσης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024