Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες τετρακίνητες Τ6 εκδόσεις για τα

Νέες τετρακίνητες Τ6 εκδόσεις για τα «60άρια» της Volvo

Η γκάμα μοντέλων με τα διακριτικά 60 αποκτά τη δυνατότητα τετρακίνησης σε συνδυασμό με τον νέας τεχνολογίας Drive-E, Τ6 βενζινοκινητήρα.

H σουηδική φίρμα συνεχίζει την προσθήκη επιλογών στην γκάμα της με επίκεντρο τους νέας γενιάς κινητήρες Drive-E, αυτή την φορά, προσφέροντας τη δυνατότητα συνδυασμού του βενζινοκινητήρα T6 με τετρακίνηση σε όλα τα μοντέλα της σειράς 60.

Ο προδιαγραφών Euro 6 πανίσχυρος κινητήρας των 2,0 λίτρων εξασφαλίζει στα 60άρια 306 ίππους και 400 Nm ροπής αλλά και τις καλύτερες επιδόσεις σε επίπεδο αποδοτικότητας στην κατηγορία του.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι με το συγκεκριμένο κινητήρα και τετρακίνηση οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του S60 περιορίζονται σε 161 γρ./χλμ, του πρακτικού V60 σε 163 γρ./χλμ. ενώ του XC60 σε 179 γρ./χλμ.

Παράλληλα με τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης συνδυαστικά με τον Τ6, τα S60 και V60 αποκτούν πρόσβαση και στον κινητήρα βενζίνης Τ2 με χωρητικότητα 1,5 λίτρου ο οποίος αποδίδει 122 ίππους και 220 Nm ροπής, πληρώντας παράλληλα τις προδιαγραφές Euro6.

Επιπλέον, πιστή στην υπόσχεσή της για συνεχή βελτίωση, από αναβαθμίσεις επωφελείται και το νέο XC90. Eιδικότερα το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Sensus αποκτά πρόσβαση σε δωρεάν αναβάθμιση χαρτών για το Sensus Navigation. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη μια σειρά από νέες εφαρμογές όπως το Yelp, ένας οδηγός πόλης ανεύρεσης εστιατορίων καταστημάτων και σημείων ενδιαφέροντος, ενώ νέες υπηρεσίες προστίθενται στο Glympse μια εφαρμογή real-time διαμοιρασμού δεδομένων.

Αναβαθμίσεις υπάρχουν και για τις εφαρμογές που συνδέουν το XC90 με smartphone και άλλες έξυπνες συσκευές (Apple Watch και Android Wear) και οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης του κινητήρα και του κλιματισμού εξ αποστάσεως.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024