Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SOS εκπέμπει η Σκόπελος, στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο

SOS εκπέμπει η Σκόπελος, στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Σκόπελος, μετά την καταστροφική καταιγίδα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Στο νησί μεταβαίνουν την Πέμπτη ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, προκειμένου να ενημερωθούν για το εύρος των ζημιών.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Σκόπελος, μετά την καταστροφική καταιγίδα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Μιλώντας στον Σκάι, ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης δήλωσε πως τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν αποκατασταθεί.

Στο νησί μεταβαίνουν την Πέμπτη ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, προκειμένου να ενημερωθούν για το εύρος των ζημιών.

Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε από τις Βρυξέλλες επικοινωνία με τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις εκτεταμένες καταστροφές.

Για το νησί αποπλέει, επίσης την Πέμπτη, αρματαγωγό του Στόλου, μεταφέροντας βαρέα μηχανήματα του Μηχανικού συνοδεία αρμοδίων αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών για να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά από επικοινωνία με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη και σε συνεννόηση με τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι μηχανικοί της Περιφέρειας σε συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024