Η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της έκδοσης παραγωγής του νέου supermini της, Baleno, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Baleno μένει πιστό στις αναλογίες του πρωτοτύπου ik-2 που προηγήθηκε και παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης, υιοθετώντας ωστόσο συνολικά πιο προσγειωμένα αισθητικά χαρακτηριστικά.

Αν και η Suzuki δεν δημοσιοποιεί περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της supermini, το Baleno αναμένεται να διατηρήσει τις ίδιες διαστάσεις με το πρωτότυπο που ανέλαβε να το συστήσει διαθέτοντας 4,023 μ. μήκος, 1,92 μ. πλάτος. 1,45 μ. ύψος και μεταξόνιο 2,52 μέτρων υποσχόμενο ένα ευρύχωρο εσωτερικό και γενναιόδωρο πορτ μπαγκάζ.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Baleno θα είναι διαθέσιμο με ένα νέο turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,0 λίτρου με άμεσο ψεκασμό ο οποίος θα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα έναυσης κινητήρα το οποίο η Suzuki αποκαλεί Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την υπόσχεση για χαμηλό βάρος υπόσχονται υψηλή αποδοτικότητα για το Baleno και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες για δυναμισμό.

auto.in.gr