Ένας ακόμα «αστέρας» του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρόκειται να δώσει το παρόν στον Αγώνα των Πρωταθλητών που πρόκειται να διεξαχθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου στις Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ο λόγος για τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP J. Lorenzo, ο οποίος επιστρέφει στον συγκεκριμένο θεσμό τρία χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του σε αυτόν.

«Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν στο MotoGP και τώρα ανυπομονώ για τον Αγώνα των Πρωταθλητών όπου θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι οδηγοί από όλο τον κόσμο».

«Φυσικά και δεν υποτιμώ την πρόκληση να αγωνιστώ απέναντί τους και μάλιστα στο δικό τους γήπεδο, ωστόσο χαίρομαι που θα δω και τον M. Doohan να συμμετάσχει σε αυτό».

«Θα δώσουμε και οι δύο μας τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να θυμίσουμε σε όλους ότι οι αναβάτες μπορούν να αγωνιστούν και πάνω σε τέσσερις τροχούς. Ελπίζω το κοινό να το απολαύσει και να διασκεδάσει μαζί μας».

«Αυτό που μένει τώρα είναι να δουλέψω σκληρά για του αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στο MotoGP και να έρθω στο Λονδίνο με τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα και όχι με δύο».

Μεταξύ άλλων και οι Vettel, Ricciardo, Coulthard, Kristensen και Solberg έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στον Αγώνα των Πρωταθλητών του Λονδίνου.

auto.in.gr