Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια ζημιά για Γουίλσιρ, Αρσεναλ και εθνική Αγγλίας

Τεράστια ζημιά για Γουίλσιρ, Αρσεναλ και εθνική Αγγλίας

Σοβαρότερος απ' όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Τζακ Γουίλσιρ το περασμένο Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση της Αρσεναλ πριν το ματς με την Τσέλσι για το Κομιούνιτι Σιλντ. Ο διεθνής μέσος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στην περόνη του αριστερού ποδιού και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως ανέφερε ο Αρσέν Βενγκέρ στην ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων».

Σοβαρότερος απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Τζακ Γουίλσιρ το περασμένο Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση της Αρσεναλ πριν το ματς με την Τσέλσι για το Κομιούνιτι Σιλντ.

Ο διεθνής μέσος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στην περόνη του αριστερού ποδιού και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως ανέφερε ο Αρσέν Βενγκέρ στην ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων».

Σύμφωνα με το BBC, ο 23χρονος άσος θα χάσει περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες και φυσικά δεν υπολογίζεται για το ξεκίνημα της Premier League και πιθανότατα του Champions League, ενώ θα απουσιάσει και από τα προσεχή ματς της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Γουίλσιρ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, τόσο μυϊκούς όσο και οστικούς, στη διάρκεια της καριέρας του και πέρυσι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο, που τον κράτησε εκτός δράσης για πέντε μήνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024