Την έκπληξή του για τις φήμες που κυκλοφορούν και επί της ουσίας θέτουν υπό αμφισβήτηση τη θέση του στην αγωνιστική ομάδα της Citroen εξέφρασε ο K. Meeke.

Η φημολογία γύρω από το μέλλον του Ιρλανδού στη γαλλική ομάδα αναπτύχθηκε μετά την έξοδο που είχε κατά τη διάρκεια του shakedown του Ράλλυ Πολωνίας και τις δηλώσεις του επικεφαλής της Citroen Racing, Υves Matton, περί ανάγκη βελτίωσης του K. Meeke.

«Δείχνει πως είναι της μόδας να αμφισβητούν την καριέρα μου με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν με ενοχλεί».

«Μίλησα με την ομάδα και υπήρξε αμοιβαία κατανόηση – αυτό είναι που με απασχολεί».

«Έκανα έναν αξιοπρεπή αγώνα στην Πολωνία, αν μάλιστα δεν είχαμε κάνει λάθος επιλογή ελαστικών τότε ίσως παλεύαμε με τον Hayden για την τέταρτη θέση».

«Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες και χωρίς να έχω πραγματοποιήσει δοκιμές πριν τον αγώνα, το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

«Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Η Φιλανδία είναι ένας υπέροχο μέρος για να οδηγεί κανείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, μετά έχουμε τη Γερμανία και την Αυστραλία που επίσης μου αρέσουν».

«Γενικότερα διαθέτω περισσότερη εμπειρία στους αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο δεύτερο μισό της χρονιάς και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι», δήλωσε ο Ιρλανδός ο οποίος στο φετινό Ράλλυ Αργεντινής κατέκτησε την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής νίκη της καριέρας του.

auto.in.gr