Την άμεση ενημέρωση για τυχόν κέρδη από το opapp εκτίμησαν ιδιαίτερα οι παίκτες των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ. Η εφαρμογή συνέβαλλε στο εντυπωσιακό ρεκόρ στηλών που συμπληρώθηκαν στα 11 συνεχόμενα Τζακπότ του ΤΖΟΚΕΡ, καθώς σε ένα μήνα από την διάθεσή της σε App Store και Google Play απέκτησε 80 χιλιάδες νέους χρήστες, γεγονός που θεωρείται ότι έφερε νέους παίκτες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η «εφαρμογή opapp απογείωσε το Τζακ Ποτ στο Τζόκερ».  Το πρόσφατο εντυπωσιακό ρεκόρ των 95,7 εκατομμυρίων στηλών που συμπληρώθηκαν στα 11 συνεχόμενα ΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ  -και συγκέντρωσαν το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ για το χρυσό εξάρι- καθώς και τα 22,1 εκατομμύρια ευρώ που διανεμήθηκαν συνολικά στους νικητές, οφείλεται και σε ένα νέο ακόμα παράγοντα: τη νέα εφαρμογή του ΟΠΑΠ για κινητά τηλέφωνα και tablets, την opapp, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η χρήση της νέας εφαρμογής καλπάζει προς τα 200.000 downloads, μας ενημερώνουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ΤΖΑΚΠΟΤ της Κυριακής (31 Μαϊου) έγιναν 10.000 downloads της δωρεάν εφαρμογής , ενώ την προηγούμενη Πέμπτη 7.000 downloads.

  • Παρ’ότι η εφαρμογή δεν υποκαθιστά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, καθώς η κατάθεση των δελτίων γίνεται αποκλειστικά στα πρακτορεία του, χιλιάδες παίκτες την κατέβασαν προκειμένου να μάθουν άμεσα εάν το δελτίο τους κέρδιζε και ποιo πόσο.

Χιλιάδες ήταν και αυτοί που προσυμπλήρωσαν στο κινητό τους τηλέφωνο ηλεκτρονικό δελτίο και όταν έφθανε η σειρά τους στο πρακτορείο έδιναν στους πράκτορες το κινητό τους προκειμένου να σκανάρει το σχετικό barcode της επιλογής.

Η εφαρμογή μέρα με τη μέρα κερδίζει συνεχώς νέους χρήστες καθώς τους πληροφορεί άμεσα για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, και έχει πλήθος στατιστικών για παλαιές κληρώσεις καθώς και δεκάδες άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Όπως αποδεικνύεται στην πράξη, το opapp βοηθά σημαντικά τους πράκτορες του ΟΠΑΠ στη δουλειά τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

In.gr Τεχνολογία