Ένα αόρατο νήμα ενώνει τον Λάζαρο Πετράκη με τους τέσσερις φίλους. Μήπως το ίδιο άρωμα που άφησε το σημάδι του στις ζωές τους και στα όνειρά τους και έχει… άρωμα λεμόνι;

Το βιβλίο «Άρωμα Λεμόνι» (σελίδες 496) της συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα και εσείς έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε αρκεί να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό του in.gr.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Άρωμα Λεμόνι». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Σύνοψη – Ξεφυλλίστε το βιβλίο
Ο Λάζαρος Πετράκης, ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας, έπειτα από πολλά χρόνια στην Αμερική επιστρέφει στην Ελλάδα για να ψάξει την αγαπημένη του Κατερίνα, τον πρώτο και μοναδικό έρωτα της ζωής του, αυτόν που σημάδεψε για πάντα την ύπαρξή του.

Τέσσερις φίλοι, από χρόνια χαμένοι μεταξύ τους, όταν ξαναβρίσκονται, ανακαλύπτουν ότι το εφηβικό τους όνειρο είναι ακόμα ζωντανό. Η λαχτάρα τους να αποκτήσουν ένα ιστιοπλοϊκό, το πάθος τους για τη θάλασσα, την ελευθερία και τα ταξίδια είναι οι άξονες πάνω στους οποίους έχουν στηρίξει τις ζωές τους.

Θα τολμήσουν να ακολουθήσουν εκείνο το παλιό τους όνειρο ή θα το θάψουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας, όπως έκαναν και με τα άλλα όνειρά τους;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Αντιγόνη Πόμμερ γεννήθηκε στην Αθήνα από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ελληνίδα. Σπούδασε δημοσιογραφία και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δούλεψε ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια, ως προγραμματίστρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ στην πορεία εντάχθηκε στο δυναμικό πολυεθνικής διαφημιστικής εταιρίας, στο τμήμα πολυμέσων και ίντερνετ. Ταξίδεψε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και επισκέφθηκε πολλές φορές τη Βραζιλία.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τις εκδόσεις Ωκεανίδα: Δερβενίων 38, Αθήνα (08.00-16.00).
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 19/6/2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr