Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα Formula 4 ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, M. Schumacher.

O Μick Schumacher επικράτησε στον τρίτο αγώνα του πρώτου αγωνιστικού σαββατοκύριακου της φετινής σεζόν, κατακτώντας την πρώτη νίκη της καριέρας του στον συγκεκριμένο θεσμό.

Εκκινώντας από τη δεύτερη θέση, ο Mick Schumacher κατάφερε πολύ γρήγορα να βρεθεί στην κορυφή, όπου και παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Από τη δεύτερη θέση είδε την καρό σημαία ο team-mate του πολλά υποσχόμενου Mick Schumacher o Joseph Mawson, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Preining.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Το πρώτο αγωνιστικό διήμερο δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα. Είχαμε μια καλή εκκίνηση καθώς τα ελαστικά μου ήταν ακόμα «φρέσκα» και τα πράγματα πήγαν καλά από εκεί και πέρα, με εξαίρεση το τέλος που οι διαφορές μειώθηκαν. Δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με την παρουσία του αυτοκινήτου ασφαλείας».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημα της σεζόν και ανυπομονώ για τους επόμενους αγώνες», δήλωσε ο «μικρός» Schumacher, που δείχνει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του.

auto.in.gr