Μόνο εκείνοι που έχουν παραγγείλει το Apple Watch θα φορέσουν το πρώτο ρολόι της Apple νωρίτερα από τον Ιούνιο και κανείς δεν θα μπορεί να το αγοράσει από τα καταστήματα της Apple στις 24 Απριλίου 2015, ανακοίνωσε η επικεφαλής του δικτύου διανομής της εταιρείας, Angela Ahrendts.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται τα καταστήματά της online για να υποβάλλουν παραγγελία, ακόμα και μετά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του smartwatch της Apple. Όσοι επισκέπτονται τα Apple Store για να συμβουλευτούν τους ειδικούς της εταιρείας για την επιλογή τους, θα υποβάλλουν επίσης online την παραγγελία τους.

Η αποστολή Apple Watch σε όσους έχουν υποβάλλει προ-παραγγελία θα αρχίσει την 24η Απριλίου και, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της εταιρείας, δεν θα μπορούν να το παραλάβουν από το φυσικό κατάστημα, αν και το προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για την ρύθμισή του.

Ο βρετανικός Independent γράφει πως οι προ-παραγγελίες έχουν καλύψει την προσφορά -χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή σε αριθμούς- και η παράδοση των νέων παραγγελιών θα απαιτήσει αρκετούς μήνες, φέρεται να λέει η Ahrendts σε επιστολή που απευθύνει στους υπαλλήλους του δικτύου, το περιεχόμενο της οποίας επιβεβαιώνεται από την Telegraph.

H απόφαση να γίνονται δεκτές παραγγελίες μόνο μέσω Διαδικτύου ήταν αποτέλεσμα αφενός του «υψηλού ενδιαφέροντος», εξηγεί η Ahrendts, αλλά και της δεδομένης ποσότητας κατά το λανσάρισμα του προϊόντος. «Έτσι, θα μπορέσουμε να παρέχουμε το μοντέλο που επιλέγουν οι πελάτες νωρίτερα και πιο γρήγορα», καταλήγει.

Η Apple θα διαθέσει τρία μοντέλα -το Apple Watch Sport, το Apple Watch και το Apple Watch Edition, σε δύο χρώματα και μεγέθη το καθένα με δυνατότητα πολλών επιλογών για το λουράκι.

Έτσι, δεν αναμένεται να σχηματιστούν ουρές για το Apple Watch την επόμενη Παρασκευή -διαβάστε στο άρθρο αυτό τις εκτιμήσεις για την ζήτηση, ή

In.gr Τεχνολογία