Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz SLC 2016: Νέο πρόσωπο, νέο όνομα

Mercedes-Benz SLC 2016: Νέο πρόσωπο, νέο όνομα

Το γερμανικό roadster ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του, καταλαμβάνοντας όλο και περισσότερο τα πεδία δοκιμών και στο κλείστρο του φωτογραφικού φακού.

Το εμβληματικό roadster των Γερμανών ετοιμάζει την ανανέωση του η οποία θα το εναρμονίσει με τις αισθητικές, τεχνολογικές αλλά και σε επίπεδο ονομασίας εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στην Mercedes-Benz.

Έτσι, η μέχρι σήμερα γνωστή ως SLK που στην ανανεωμένη εκδοχή της θα ονομάζεται SLC, καταλαμβάνει τα πεδία δοκιμών φορώντας καμουφλάζ στο μπροστινό και το πίσω τμήμα το οποίο «κρύβει» επιμελώς τη γνωστή σχεδιαστική γραμμή που χαρακτηρίζει την εμφάνιση όλων των νέων και ανανεωμένων μοντέλων της γερμανικής φίρμας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του roadster.

Την αισθητική αναβάθμιση της νέας SLC θα συμπληρώσει η παρουσία στην γκάμα νέων τετρακύλινδρων και ισχυρότερων συνόλων από το καινούριο οπλοστάσιο της Mercedes-Benz, ενώ, διαθέσιμο ως επιλογή θα είναι και το νέο κιβώτιο εννέα σχέσεων της Mercedes-Benz.

Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσουν τα σύγχρονα συστήματα εξοπλισμού της φίρμας σε επίπεδο άνεσης, ασφάλειας, αλλάζοντας, μοιραία τη σχεδίαση του εσωτερικού που θα ενσωματώσει τα τελευταία –πολλά- εξοπλιστικά gadget της Mercedes-Benz.

Αν και είναι ακόμα σχετικά νωρίς, σε δεύτερο χρόνο, μετά την πρεμιέρα των «συμβατικών» εκδόσεων της ανανεωμένης SLC, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία μιας AMG έκδοσης η οποία θα εξοπλίζεται με το διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,0 λίτρων που συναντάμε στην AMG GΤ, αλλά και στην Mercedes-AMG C 63 και ο οποίος στην ισχυρότερη έκφανσή του αποδίδει 510 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024