Με κορυφαία ταινία αυτής της εβδομάδας τον Λεβιάθαν, πιο πολυσυζητημένη και εμπορική τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι και ενδιαφέρουσα επιλογή την…περίεργη Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα, οι κινηματογραφικές επιλογές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο!

Λεβιάθαν

Leviathan: μια μοντέρνα εκδοχή της βιβλικής ιστορίας του Ιώβ στη σύγχρονη Ρωσία.
Η ταινία του εξαιρετικά ταλαντούχου ρώσου σκηνοθέτη Αντρέι Ζβιάνγκιντσεφ, που αγαπήσαμε με την «Επιστροφή» και την «Elena«, βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στις Κάννες, Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Λονδίνου και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ενώ είναι υποψήφια και για το αντίστοιχο Όσκαρ.

Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολής


Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα

Ένα κορίτσι που πίνει αίμα και οδηγεί πατίνι. Ένα φοβερό καστ κι ένα τρελό soundtrack δημιουργούν ένα ασυνήθιστο ουέστερν! Το φιλμ έρχεται από το Ιράν – εντελώς απρόσμενο – και παντρεύει πολλά και ασύνδετα κινηματογραφικά είδη: το ουέστερν, τον τρόμο, το Νέο Ιρανικό Κύμα. Ομολοογουμένως, αν και απρόσμενα, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολήςKingsman: Η Μυστική Υπηρεσία

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ είναι η ταινία Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία. Ο σκηνοθέτης των «Kick-Ass» και «X-Men: Η Πρώτη Γενιά», Μάθιου Βον, συναντά το κινηματογραφικό ταλέντο του Κόλιν Φερθ και το ξεχωριστό χιούμορ του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, σε μια ταινία που περιστρέφεται γύρω από μία άκρως μυστική – και ανεξέλεγκτη- υπηρεσία.