Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Corsa OPC 2015: Πρώιμη αποκάλυψη μέσω... Βρετανίας

Opel Corsa OPC 2015: Πρώιμη αποκάλυψη μέσω… Βρετανίας

Η ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού supermini αποκαλύπτεται μέσω… Βρετανίας, καθώς μια σειρά εικόνων του με το σήματα της βρετανικής Vauxhall, αναδύθηκε στο διαδίκτυο.


Μετά το πρώτο «καμουφλαρισμένο» δείγμα γραφής του, μέσω ενός teaser video, όπου το νέο Corsa OPC γράφει γύρους στη γερμανική πίστα του Dudenhofen, μια διαρροή έρχεται να ρίξει άπλετο φως στην εξωτερική του εμφάνιση μην αφήνοντας τίποτα κρυφό, τουλάχιστον σχεδιαστικά.

Αν και ουσιαστικά πρόκειται για την βρετανική εκδοχή του νέου Corsa OPC με το σήμα της βρετανικής Vauxhall και τα διακριτικά VXR, αυτή αναμένεται να είναι και η μοναδική διαφορά με αυτό που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της «υπόλοιπης» Ευρώπης, αφού πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία ανοίγει αυλαία στις 3 Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά χαρακτηριστικά της έκδοσης, σύμφωνα με πληροφορίες το Corsa OPC θα αξιοποιήσει ένα turbo τετρακύλινδρο κινητά με χωρητικότητα 1,6 λίτρων η ισχύς του οποίου αναμένεται να πλησιάσει τους 210 ίππους, φέρνοντας το στο ίδιο επίπεδο με την περιορισμένη έκδοση Corsa OPC Nurburgring Edition της προηγούμενη γενιάς που κατασκευάστηκε σε μόλις 500 μονάδες.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024