Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επί ώρες χωρίς ρεύμα Ανοιξη και Δροσιά, λόγω κακοκαιρίας

Επί ώρες χωρίς ρεύμα Ανοιξη και Δροσιά, λόγω κακοκαιρίας

Από τις 01:30 της Τετάρτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς, παραμένουν χωρίς ρεύμα οι περιοχές Ανοιξη και Δροσιά Αττικής, ενώ έχουν αναφερθεί προβλήματα και σε άλλες περιοχές των βορείων Προαστίων. Το πρόβλημα οφείλεται σε δέντρα και κλαδιά που έπεσαν πάνω σε καλώδια και κολώνες της ΔΕΗ, λόγω των θυελλωδών ανέμων. Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ, οι βλάβες είναι αρκετές σε αριθμό, με τις σοβαρότερες να εντποπίζονται στην Δροσιά.

Από τις 01:30 της Τετάρτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς, παραμένουν χωρίς ρεύμα οι περιοχές Ανοιξη και Δροσιά Αττικής, ενώ έχουν αναφερθεί διακοπές ρεύματος και σε άλλες περιοχές των βορείων Προαστίων.

Το πρόβλημα οφείλεται σε δέντρα και κλαδιά που έπεσαν πάνω σε καλώδια και κολώνες της ΔΕΗ, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Πυροσβεστική δέχτηκε από το πρωί 113 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων στην Αττική.

Η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΔΕΔΔΗΕ, Μελίνα Καλαμπόκα, δήλωσε στο in.gr πως οι ζημιές -με εξαίρεση στην Δροσιά- δεν είναι σοβαρές, αλλά αρκετές σε αριθμό και προκλήθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων.

«Δεν μπορούμε να πούμε με σαφήνεια σε πόση ώρα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, καθώς οι συνθήκες είναι αντίξοες για τα συνεργεία που έσπευσαν για να επιδιορθώσουν τις ζημιές. Η εταιρεία έκανε ανάκληση όλων των αδειών, με σκοπό να λύσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημα» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024