Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Εντάξει. Μπορεί να είναι παντρεμένος και πατέρας αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να τον καμαρώνουμε. Άλλωστε, ανακηρύχθηκε και επίσημα ο πιο σέξι, εν ζωή, άνδρας για το 2014 από το περιοδικό People.  
O 31χρονος ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Θορ στην ομώνυμη ταινία, παντρεύτηκε την Ισπανίδα, 38χρονη σήμερα,  Elsa Pataky – μοντέλο στο επάγγελμα – το 2010 και αποκτήσει τρία παιδιά:  την 2,5 ετών India και τα 8 μηνών δίδυμα αγοράκια τους Sasha και Tristan. 
Ο ίδιος δήλωσε πολύ κολακευμένος από αυτήν την διάκριση και δήλωσε με πολλές δόσεις χιούμορ «Τώρα μπορώ να πω στην γυναίκα μου «σκέψου την εικόνα που έχει ο κόσμος για μένα, οπότε δεν χρειάζεται πια να πλένω τα πιάτα και να αλλάζω πάνες!».  
Και για να ζηλέψουμε κι άλλο σε σχετική ερώτηση απάντησε, χωρίς δεύτερη σκέψη «Η πιο σέξι ιδέα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η γυναίκα μου».
Η λίστα με τους 100 πιο σέξι άνδρες στον κόσμο ανακοινώθηκε στο σόου The Jimmy Kimmel Live  όπου και εμφανίστηκε ο Χέμσγουορθ αρχικά με κρυμμένο το πρόσωπό του, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού.

gamos.gr