Συνήθως τo απόγευμα «ξυπνάει» στους περισσότερους η επιθυμία για ένα γλυκάκι. Στο γραφείο ή ακόμα και στο σπίτι με την παρέα φίλων ή ενός βιβλίου, ένα  έξυπνο και απολαυστικό σνακ μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό «σύμμαχο» για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, ώστε να διατηρήσουν σταθερά τα επίπεδα σακχάρου*.

Τι καλύτερη λύση από ένα κέικ, για να κάνουμε ένα γευστικό διάλειμμα στην ημέρα; Φτιαγμένο στο σπίτι και το πιο σημαντικό με τα σωστά υλικά.  Χάρη στη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance από τη ΓΙΩΤΗΣ που είναι κατάλληλη και για όσους ακολουθούν ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Άλλωστε, όλα τα επιδόρπια της σειράς Sweet & Balance, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίοδεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό steviaέχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά, ενώ περιέχουν πολύτιμες φυτικές ίνες.

Με το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά κέικ ανάλογα με τις γευστικές μας προτιμήσεις και να τα απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές.

Όμως, τώρα που τα μήλα είναι στην εποχή τους, μια μηλόπιτα θα ήταν ό,τι πρέπει! 
Βρείτε τη συνταγή για την μηλόπιτα, κάνοντας κλικ εδώ.

Γνωρίστε όλη τη νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia και βρείτε κι άλλες συνταγές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη στο site www.sweetandbalance.gr     

*Μπορεί να χορηγηθεί στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής, με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.

 

 

health.in.gr